Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Illustrasjonsbilde Smart kjøkken

Smart kjøkkeninnredning

Nordmenn henter inspirasjon fra proffenes kjøkken. Smarte blandebatterier med flerfunksjoner og dype kummer blir stadig oftere å se i norske hjem.

   
Smarte armaturer

Armaturene får flere funksjoner og løsninger. Berøringsfritt er et alternativ, men også løsninger der kranen åpnes ved å legge armen på tuten er produkter som blir vanligere. Andre kraner har løsninger som gjør at man kan trekke ut tuten for en spyleeffekt. Kraner som gir kokende vann på et øyeblikk har man sett en stund, men flere føyer det inn sortimentet. Det er lenge siden en kran bare var en kran.

Berøringsfrie armatur skrur automatisk av vannet etter en stund, noe som fører til vannbesparelse fremfor sløs.

Gjestfri kjøkkenkum
Som i restaurantkjøkken, er dype kummer blitt populært å velge blant nordmenn som innreder nytt kjøkken. – Dype kummer er spesielt praktisk når du har gjester, slik at du kan gjemme unna oppvasken. Dessuten er det veldig praktisk når du skal vaske opp. Det blir ikke så vrient å gjøre rent store kjeler og fat, sier kokk og kokebokforfatter, Charlotte Mohn Gaustad.

Unngå kopier
Unike materialer, solide kvaliteter, elektronikk, vannsparing, åpne og samtidig lettstelte løsninger. Det finnes mange trender som løper parallelt. – Nordmenn er opptatt av å finne uttrykk som kan leve over tid, og at klassiske løsninger med god kvalitet er foretrukket, sier interiørarkitekt Kjersti Strøm hos Kandai, og advarer mot kjøkkenkopier da dette kan få store konsekvenser for kjøkkenet ditt.

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?