Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Illustrasjonsbilde Billige kjøkkenkraner

Dropp billige armaturer

Billige kraner du finner på internett kan skille ut tungmetaller, bly og kadmium i vannet. – Styr unna, advarer Carsten Skottner Engh i Skikkelig rørlegger.

Nordmenn er opptatt av å finne uttrykk som kan leve over tid, og at klassiske løsninger med god kvalitet er foretrukket, sier interiørarkitekt Kjersti Strøm hos Kandai. Hun sier at hun likevel kjenner til at mange leter på internett etter billige produktkopier istedenfor å kjøpe originalen gjennom godkjent forhandler i Norge. Denne advarer hun på det sterkeste mot.

– Det finnes så mange kopier. Hvis du finner en kul kran og søker litt på internett kan du lett finne en kopi fra Kina som er mye billigere. Problemet er bare at du ikke vet hva den er laget av, om det er en holdbar vare, hvilken kvalitet den har, og om den er godkjent for norske forhold, sier Strøm.

Hun får støtte av Carten Skottner Engh fra Skikkeligrørlegger.no, som forteller at billige Kinakraner kan skille ut tungmetaller, bly og kadmium i vannet. – Det er veldig viktig å sørge for at produktene du bestiller passer til norske forhold hvor vi har betydelig høyere vanntrykk enn andre land. Hvis du ikke tar hensyn til det, kan det nye kjøkkenet ditt bli en fuktig og dyr investering, sier han.

Feil valg av armatur og rør kan i verste fall føre til vannskader som koster både tid og penge. – Jo mer komplekse produktene er, jo viktigere er det også at de er produsert for å tåle vårt vanntrykk og norske forhold, sier rørlegger og talsperson for Skikkeligrørlegger.no, Carsten Skottner Engh.
 

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?