Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Velg riktig kjøkkenkran

Blandebatteri til kjøkken tilpasset dine behov

Velg riktig kjøkkenkran

Blandebatteriet eller kjøkkenkran om du vil. Velg riktig ut ifra ditt behov og få en enklere kjøkkentilværelse.

 

Variert er stikkordet for dagens utvalg av blandebatteri til kjøkken. Her har vi listet opp noen av de mest populære funksjonene du finner i dagens utvalg. Tenk over hva som forenkler din hverdag på kjøkkenet og spør rørleggeren om alternative modeller.

Blandebatteri for kjøkken med ulike funksjoner:

- Uttrekkbar tut med ulike stråler. Praktisk for eksempel når du skal vaske stekeplater eller stor gryter.

- Soft eller turbostråle? Mange blandebatterier for kjøkken har ulike innstillingsnivåer. En praktisk funksjon for deg som er ivrig på kjøkkenet. Er du ingen hobbykokk kan du kanskje klare deg uten mulighet for innstillingsvalg.

- Høy kran forenkler arbeidet over kjøkkenvasken, men vurder om det er god plass i overkant av vasken. En høy kran mellom vask og overskap blir fort inneklemt og upraktisk.

- Berøringsfritt blandebatteri er hygienisk, men også praktisk om blandebatteriet brukes hyppig. Løsningene kombineres gjerne med temperaturdisplay. Særlig populært i offentlige miljøer og blant barnefamilier som vil beskytte barn mot brennhett vann.

-  Still or sparkling? For den som elsker dupeditter og det lille ekstra. Nå kan du også få blandebatterier med filtre som både kjøler og tilfører kullsyre.

- Husk at det er krav om avstengingsventil på oppvaskmaskiner. For de aller fleste er det praktisk at ventilen er montert på blandebatteriet. 

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?